A Gépészkari Hallgatói Képviselet pályázatot hirdet tanácskozási jogú tagság betöltésére. A pályázatot és a pályázati adatlapot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk, TJT 2023 - NÉV tárggyal. További részleteket a Pályázati felhívásban találtok.

Jelentkezési határidő: 2023. március 23. (csütörtök) 23:59-ig

Pályázati felhívás
Pályázati adatlap

A GHK meghosszabbítja a Kari Rendezvény Bizottság tankörvezetői posztjának betöltésére szóló pályázatának leadási határidejét. A 2023. augusztusában megrendezésre kerülő gépészkari Gólyatábor és az azt követő regisztrációs hét lebonyolításához és egyéb programok levezényléséhez várjuk a hallgatók jelentkezését.

A jelentkezési határidő: 2023. február 24. 23:59 (péntek)

Pályázati kiírás

A GHK pályázatot hirdet a Kari Rendezvény Bizottság tankörvezetői posztjának betöltésére. A 2023. augusztusában megrendezésre kerülő gépészkari Gólyatábor és az azt követő regisztrációs hét lebonyolításához és egyéb programok levezényléséhez várjuk a hallgatók jelentkezését.

A jelentkezési határidő: 2023. február 19. 23:59 (vasárnap).

Pályázati kiírás

Kiírásra került a 2023/24-es tanévre szóló Pan-European Seal (PES) gyakornoki program.

A Pan-European Seal Hálózat partneregyetemeként Egyetemünk kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgatói számára nyílik lehetőség, hogy pályázzanak a két intézmény, az EPO és az EUIPO által kínált 12 hónapos szakmai fizetett gyakorlati programokra.

A pályázat beadási határideje: 2023. február 15.

A pályázás menete és további információk elérhetők az alábbi linken és a csatolt dokumentumban:
https://nki.bme.hu/node/5971
PES GYAKORNOKI PROGRAM

Amennyiben bármilyen kérdésetek lenne, keressetek minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkön.

További cikkeink...

               kontur logo