A Gépészkari Hallgatói Képviselet pályázatot hirdet tanácskozási jogú tagság betöltésére. A pályázatot és a pályázati adatlapot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk, TANACSKOZASIJOGUTAG_NÉV tárggyal. 

További részleteket a Pályázati felhívásban találtok.

Jelentkezési határidő: 2022. március 20. (vasárnap) 23:59-ig

Pályázati felhívás 
Pályázati adatlap

A GHK pályázatot hirdet a Kari Rendezvény Bizottság tankörvezetői posztjának betöltésére. A 2022. augusztusában megrendezésre kerülő gépészkari Gólyatábor és az azt követő regisztrációs hét lebonyolításához és egyéb programok levezényléséhez várjuk a hallgatók jelentkezését.

A jelentkezési határidő: 2022. február 20. 23:59 (vasárnap).

Pályázati kiírás

A GHK pályázatot hirdet a Kari Rendezvény Bizottságban rendezvényszervezői poszt betöltésére a 2021/22. tanév őszi és tavaszi, valamint 2022/23. tanév őszi félévekre.

A Gépészkari Hallgatói Képviselet 2015 februárjában kiterjesztette a rendezvényszervezői csapatát, és megalapította a Kari Rendezvény Bizottságát, ismertebb nevén a KRB-t. A tagjaink célja, hogy minél színesebbé tegyék a közösségi életet, éppen ezért minden rendezvény lebonyolításában segédkeznek.

Ha szeretnéd megtapasztalni milyen egy több száz fős Gólyatábort, Gólyabált, vagy egy több ezer főt megmozgató Kari Napokat szervezni, csatlakozz ehhez a kitűnő társasághoz! További információ a KRB-ről a Rendezvények menüpont alatt érhető el.

Jelentkezési határidő: 2021. október 10. (vasárnap) 23:59
További részletek és jelentkezés:

Pályázati kiírás

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy egy csereprogram keretében lehetőségetek nyílik a Lillei egyetem Science and Technology kampuszán elhelyezkedő École Centrale de Lille mérnöki iskolában tanulni.

Az egy szemeszter hosszú program keretében számos választható kurzus áll a hallgatók rendelkezésére, továbbá lehetőségük nyílik francia nyelvi kurzusokon, illetve egy teljes szemesztert lefedő kutatási programban való részvételre is.

Mivel a program keretében az oktatás teljes mértékben angolul zajlik, remek lehetőség franciául nem beszélő hallgatók számára is, hogy egy szemesztert egy neves francia intézményben töltsenek.

A program februártól júliusig tart, mely során a résztvevők 30 ECTS kreditet szerezhetnek.

A jelentkezéshez a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságot kell felkeresnetek elsőként.

A választható kurzusok listáját, a jelentkezés pontos menetét valamint további információkat az alábbi linken érhettek el.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy meghirdetésre került a 2021/2022-es tanév tavaszi félévére szóló Európán kívüli hallgatói részképzésre vonatkozó pótpályázati felhívás.

Az Európán kívüli hallgatói részképzési lehetőség jellemzően egy szemesztert, esetenként egy tanév időtartamát biztosító lehetőség tandíjmentes tanulmányok folytatására a BME valamely partneregyetemén.

A pótpályázat során csak a 2021/22-es tanév tavaszi félévére van lehetőség pályázni. Fontos továbbá megjegyezni, hogy a pályázati lehetőség tandíjmentes képzést biztosít, a kiutazáshoz anyagi támogatást nem nyújt.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 10. 24:00 (CET)

A programról részletesebben az NKI honlapján, illetve a részletes pótpályázati felhívásban olvashattok.

További cikkeink...

               kontur logo