Gólya

Gólyatanács szórólap hosszabbitva

Sziasztok!

A Gólyatanács programsorozat az alábbi részekből épül fel:

A Képviselet tevékenységét bemutató előadások
A Gólyatanács programsorozat keretein belül az őszi félévben jellemzően hetente egy 1-2 órás előadást szervezünk Nektek, amely során bemutatjuk, hogy mivel is foglalkozik a Gépészkari Hallgatói Képviselet. Bemutatjuk nektek többek között a tanulmányi, kollégiumi, ösztöndíj, szociális, gazdasági, rendezvény és PR területeket és az általános képviselői ismereteket. Az előadásokat minden alkalommal igazi „szakemberek”, az adott területen jártas képviselők, felelősök tartják majd meg, így első kézből és hitelesen ismerhetitek meg a területi feladatokat, szokásokat.

Fakultatív csapatépítő programok
Annak érdekében, hogy jobban megismerhessétek egymást és a Képviseletet, és a Képviselet is jobban megismerjen Titeket, a félév előrehaladtával időnként csapatépítő programokat fogunk Nektek szervezni, amelyen a részvétel természetesen fakultatív.

Gólyatanács projekt
A programsorozat lezárásaként a tavaszi félév elején Ti is kipróbálhatjátok magatokat képviselői bundába bújva, valódi problémákon gondolkodhattok, és olyan projekteken dolgozhattok, amelyek közvetlen vagy közvetett módon segítik a kari hallgatóságot.

Jelentkezés menete
Írj nekünk egy pár mondatos bemutatkozást magadról az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre “gólyatanács2023” tárggyal.

Ha kérdésed lenne a programsorozattal kapcsolatban, ugyanezen a levelezőcímen tudsz minket elérni.

 

Várunk titeket sok szeretettel!

 

 

               kontur logo