Üdvözlünk Titeket a BME Gépészmérnöki Karán!

A Hallgatói Képviselet nevében szeretettel köszöntünk Benneteket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Karán, és ezzel együtt gratuláljak a sikeres felvételitekhez!
A GPK-n igyekszünk segítséget nyújtani nektek, ha bármilyen kérdésetek merülne fel, vagy bizonytalanok lennétek valamiben. Az évfolyamtársaitokhoz, a felsőbb évesekhez, tankörvezetőitekhez vagy a Hallgatói Képviselethez is bátran fordulhattok, ha segítségre van szükségetek. Ha nem jutottatok a megfelelő információ birtokába, akkor az alábbi elérhetőségeken, felületeken találhattok a felmerülő kérdéseitekre választ vagy kérhettek tanácsot:

● A Hallgatói Képviselet honlapja: itt tesszük közzé a legfontosabb és legtöbb hallgatót érintő információkat, ezért érdemes frekventáltan nézegetni. Elsőévesként nagyon sok hasznos tudnivaló vár rátok a „Gólya” menüpontban.
● A honlap az elsődleges kommunikációs csatornánk, emellett még a Facebook és Kontúr oldalán tudtok tájékozódni. A Facebook oldalunkon igyekszünk minden lehetőségre felhívni a figyelmeteket, illetve a fontosabb határidőkre még egy figyelmeztetést megjeleníteni, hogy biztosan ne maradjatok le semmi fontos dologról. A Kontúr honlapján pedig a kari közösségi élet híreiről olvashattok.

Amennyiben semmilyen felületen és csatornán nem találjátok a választ a kérdésetekre, akkor kereshettek bennünket tematikus e-mail címeink egyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – tanulmányi ügyek
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - teljesítmény alapú ösztöndíj pályázatok
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – szociális alapú ösztöndíj pályázatok
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - kollégiummal, teremigényléssel kapcsolatos kérdések
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - általános, a fentiek közé nem sorolható egyéb témák, valamint rendezvénnyel kapcsolatos kérdések

Szorgalmi időszakban hétfőtől csütörtökig tartunk fogadóidőt a Hallgatói Képviselet irodájában, melyeknek időpontját a honlapunkon megtaláltok. Amennyiben azonnali segítségre van szükségetek, az esetben hívhattok bennünket 06-20-224-4139-es telefonszámon.
Egyetemi éveitekre sok sikert és kitartást kívánok!

Elkészült a 2022-es tankörbeosztás, amelyet ezen a linken tudtok megtekinteni.

Az alábbi táblázat pedig pár fontosabb információt tartalmaz a tankörötökről és a tankörvezetőitekről.

Tankör Tankörvezető Facebook csoport
E1 Kovács Barnabás Bárni https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022e1
E2 Pózmán Réka Alexandra Pózi https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022e2
E3 Szilágyi Balázs Döme Döme https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022e3
G1 Bayer Levente Bájer https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022g1
G2 Belső Mátyás Cula https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022g2
G3 Bolyós Roland Márk Bolyszli https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022g3
G4 Farkas Eszter Viktória Loki https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022g4
G5 Ládi Marcell Lada https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022g5
G6 Mészáros Hanna Nana https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022g6
G7 Román Bálint Dániel Bubu https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022g7
G8 Szuhai Beáta Barbara Ken https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022g8
G9 Tóth Lujza Luca Luccc https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022g9
G10 Vatai Dávid Vata https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022g10
G11 Zsidei Kristóf Levente Zsidi https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022g11
M1 Barna Márton Gyula Tarzan https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022m1
M2 Frankó Dániel Frankó https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022m2
M3 Kiss Benedek József Trakesz https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022m3
M4 Mohamed Számi Számi https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022m4
M5 Oleár Zalán https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022m5
M6 Rozinka Ádám Rosé https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022m6
M7 Tóth Boglárka Loot https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022m7
T1 Girhiny Róza Júlia https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022t1
T2 Bitó Liliána Bitó https://www.facebook.com/groups/bmepgk2022t2
T3 Illyés Dóra Viktória Gyula https://www.facebook.com/groups/bmegpk2022t3

golyatanacs

JELENTKEZÉS MENETE

A jelentkezési határidő 2022. szeptember 6.

Ha érdekel a Gólyatanács írj egy pár mondatos bemutatkozó e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Az e-mail tárgya legyen: “gólyatanács2022” 

 

 

Gólyaként a legkönnyebben a megfelelő Facebook csoportokban kaphatod meg a legfrissebb információkat:

Évfolyam
Mechatronikus
Energetikus
Terméktervező
Gépész
Német évfolyam

További közéleti híreket olvashatsz a Kontúr oldalán.
Egyetemi éveid során számos megoldandó feladat vár rád, ezek nagy részéhez nyújt segítséget a GHK. Velünk az alábbi tematikus e-mail címeken tudod felvenni a kapcsolatot:

 • Általános ügyek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Tanulmányi ügyek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Kollégiumi ügyek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Szociális ügyek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Ösztöndíjakkal kapcsolatos ügyek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Személyesen ügyeleti időben a GHK Tömbben tudsz minket elérni, amit a Kármán Tódor Kollégium nyugati végénél a rácsos kapunál találsz.

Telefonon hétköznap 16:00 és 20:00 között az alábbi telefonszámok bármelyikén kereshetsz minket:
+36 20 / 224 - 4139

A Gépészkari Hallgatói Képviselet nevében sok szeretettel üdvözlünk Titeket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Karán! Megcsináltátok!

A következőkben megtalálhatjátok a legfontosabb tudnivalókat az egyetemi pályafutásotok megkezdéséhez. A legfontosabb információkat az egyetemi élettel, tanulmányokkal és a tanév megkezdésével kapcsolatban már összefoglaltuk számotokra. Éljetek ezzel a lehetőséggel! 

Az egyetemi életetek megkezdése sok új tudnivalóval és intéznivalóval is jár, ezért kérjük az alább felsoroltakat mindenképp tegyétek meg:

 • Olvassátok végig a weblapunk “Gólya” füle alatt található információkat, hiszen itt szinte minden fontos kérdésre megtalálhatjátok a választ. Kísérjétek figyelemmel az oldalt, hiszen az infókat folyamatosan frissítjük!
 • Lájkoljátok be a Gépészkari Hallgatói Képviselet facebook oldalát! A GHK facebook oldalán sok hasznos információt megtalálhattok. A legfontosabb határidőket és hasznos pályázati lehetőséget itt mindig megosztunk. Továbbá itt olvashatják majd a rendszeresen megjelenő Hasznos Tippek sorozatunkat is, amely segíthet számotokra mind a tanulmányaitokban mind akár a szociális pályázat leadásában.
 • Olvassátok gyakran a Hallgatói Képviselet hivatalos honlapját! A honlapunkon értesülhettek a legtöbb hivatalos információról, mint pl. a kollégiumi férőhelypályázat, a szociális ösztöndíjak, tanulmányi ösztöndíjak, a zárhelyik ütemezéséről stb. Ezekről semmiképpen nem érdemes lemaradni!
 • Jelentkezzetek az évfolyam és a szak hivatalos facebook csoportjaiba! Ezekben a csoportokban alapvetően csak az évfolyamtársaitok, a tankörvezetőitek és a Hallgatói Képviselet tagjai vannak benne, így pontos és gyors választ kaphattok a kérdéseitekre. Továbbá itt fogunk megosztani minden olyan hírt, illetve eseményt, ami Titeket érint. Fontos, hogy a saját nevetekkel jelentkezzetek a csoportba, mivel ténylegesen ellenőrizzük, hogy kiket veszünk be. 
 • Figyeljétek a Tankörvezetőtök jelentkezését! Hamarosan megkeresnek titeket Tankörvezetőitek, akiknek az a feladata, hogy végigkalauzoljanak Titeket az első egyetemi éveteken. Ők bármikor rendelkezésetekre állnak, ha valamiben elakadnátok a tennivalóitok között, vagy csak szívesen beszélgetnétek egy tapasztaltabb műegyetemistával.
 • Gyertek gólyatáborba! Ha érdekel titeket a gólyatábor, akkor mindenképp csekkoljátok le a gólyatábor hivatalos eseményénél található infókat!

Tudjuk, soknak tűnhet ez a sok információ egyszerre, de ez mind nagyon fontos az egyetemi életetek megkezdéséhez!

gólya

 

Szeretnél egy félévet szervezetten Németországban egy neves egyetemen tanulni? Szeretnél egy családias közösség tagja lenni? Mechatronikai vagy gépészmérnöki képzésre nyertél felvételt? Legalább középfokú német nyelvvizsgával (nyelvtudással) rendelkezel?

Ha igen, akkor Téged is vár a német képzés! 

Részletesebb információkat a kar honlapján találhattok, illetve a jelentkezést is itt tudjátok leadni. A jelentkezési határidő: augusztus 27 23:59.

Ha esetleg nem rendelkezel középfokú német nyelvvizsgával, de úgy érzed, hogy a nyelvtudásod elengedő, akkor vedd fel a kapcsolatot ez ügyben a német nyelvű képzés kari felelősével, Dr. Bende Margittal (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésetekre!

A NEPTUN rendszer

A hallgatók egyetemi élete során minden ügyintézéssel kapcsolatos esemény egy egységes tanulmányi rendszer, a NEPTUN rendszer köré épül. Itt van lehetősége a hallgatónak beiratkozni, bejelentkezni az adott félévre, tantárgyat vagy vizsgát felvenni stb. 

Ahhoz, hogy az egyetemi tanulmányaidat zökkenőmentesen kezdhesd meg, a következő teendőket szükséges előzetesen elintézned:

 • Adóazonosító jel és bankszámla: Az egyetemi tanulmányok megkezdéséhez fontos, hogy rendelkezz adóazonosító jellel, valamint bankszámlával.
 • Belépés a NEPTUN rendszerbe: A NEPTUN rendszer végig fog kísérni tanulmányaid során. A NEPTUN rendszerbe a felvételi határozatban szereplő Neptun kóddal tudsz belépni, a jelszó pedig „NeÉÉÉÉHHNN”, ahol az „Ne” után a születési dátumodat kell írnod.  
   • Példa: “Ne19990101” a jelszó egy 1999. jan. 1-jén született hallgató esetén.
   • Az első belépéskor változtasd meg a jelszavadat és jól jegyezd meg! (A tanulmányaid során nagyon sokszor lesz szükséged rá.)
   • Ha elfelejtetted a jelszavad, úgy a Központi Tanulmányi Hivatal (KTH) munkatársainál igényelhetsz újat. 
 • Adatok ellenőrzése: A Neptun rendszerbe lépés után feltétlenül ellenőrizd az adataidat a “Saját adatok” / “Személyes adatok” menüpontban. 
   • A hiányzó adatokat (pl.: TAJ szám, adóazonosító jel, bankszámlaszám, hivatalos email cím, igazolvány szám, stb.)  töltsd ki.
   • A NEPTUN rendszer a megadott adatok alapján fogja majd generálni a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat. (Előfordulhat, hogy az adatok a módosítás után csak rövid idő elteltével frissülnek)
 • Bejelentkezés: Minden hallgató köteles nyilatkozni minden félév elején, hogy az adott félévet aktív vagy passzív státusszal szeretné megkezdeni. A bejelentkezést a NEPTUN rendszerben az “Ügyintézés”/ “Beiratkozás/Bejelentkezés” felületen, az adott félév kiválasztását követően a “+” gombra kattintva a “Bejelentkezés” opcióval lehet megtenni. 

Fontos, hogy a kezdeti teendők elintézése feltétele a beiratkozásnak, enélkül a beiratkozás nem végezhető el. A beiratkozásra minden félévben a regisztrációs héten van lehetőség, ekkor létesítesz hallgatói jogviszonyt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel.

BME címtár és eduID bejelentkezés

A távolléti oktatás során különösen fontossá vált az Office 365 csomag, amely az Egyetemisták számára díjmentesen hozzáférhető. A programok telepítéséhez szükséges lesz címtáras azonosítóra és eduID bejelentkezésre. Az Office 365 csomag a következő fontosabb programokat tartalmazza:

 1. Microsoft Word
 2. Microsoft Excel
 3. Microsoft PowerPoint
 4. Microsoft Teams

 A program telepítéséhez szükséges pontos információkat ezen a linken találhatod meg.

 

Az Egyetemre kerülve első féléves BSc hallgatóként Tanulmányi ösztöndíjban sajnos még nem részesülhetsz, azonban számos más ösztöndíjat megpályázhatsz:

 • Szakmai ösztöndíj
  A tanulmányaid befejeztéhez szükséges egy középfokú komplex nyelvvizsga. Ha a beirtkozást megelőző félévben sikeresen teljesítettél egy olyan nyelvvizsgát, ami már nem kritérium feltétel (tehát legalább második középfokú, vagy első felsőfokú), akkor pályázhatsz a Szakmai ösztöndíjra, ahol néhány ezer forintban részesülsz a sikeres nyelvvizsgáért.
 • Sportösztöndíj
  Karunkon a tanulmányi tevékenységek mellett minden félévben értékeljük a sporteredményeket is. Amennyiben a beiratkozást megelőző félévben bármilyen sporteseményen helyezést értél el, érdemes megpályáznod ezt az ösztöndíjat, hiszen a legkisebb sportversenyen elért eredményeket is díjazzuk.

A fent említett ösztöndíjakról bővebb információt, pontozási útmutatót és a korábbi félévek eredményeit az Ösztöndíjak menüpont alatt találsz.

Szociális alapú ösztöndíjakról a Szoc menüpont  alatt találsz további információkat.

Először is a kollégiumi jelentkezés kapcsán lehet szükséges a pályázat leadására, mivel ennek szűkösebb a határideje, most erre térünk ki, de hamarosan jönnek a további információk.

Két rendszerben kell pályázatot leadnod, miután megkaptad a felvételről szóló hivatalos levelet, benne a Neptun kódoddal. A MŰEPER oldalán kell leadnod a megjelölt határidővel elektronikus formában a pályázatodat, hogy a gólyatáborig el tudjuk bírálni, mert a gólyatábor ideje alatt fognak kiderülni a végleges eredmények. (A kollégiumi jelentkezés kiírását a Kollégium menüpontban megtalálod). A pályázatra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint ha csak szociális támogatást igényelnél, kollégiumi elhelyezés nélkül. Az EHK oldalán megtalálod a részletes leírást és a beszerzendő dokumentumok listáját. Ezeket már most érdemes elkezdeni beszerezni, hogy a feltöltési lehetőség indulásakor már legalább részben rendelkezésedre álljanak.

Ne felejtsd el, hogy ezen kívül a kefir.bme.hu oldalon is le kall adnod a jelentkezésed ahhoz, hogy érvényes legyen.

Határidőn túli jelentkezést nem tudunk elfogadni.

Az elektronikusan feltöltött dokumentumok alapján elbírálunk, hiányosságok esetén értesítünk és pontosítást kérhetünk. Amennyibe felvételt nyertél a kollégiumba, beköltözéskor hozd magaddal a pályázatodhoz minden szükséges papírt, mert akkor ezeket a papírokat be kell mutatnod személyesen, ez is része a pályázásnak! Amennyiben érvényes pályázatot adtál le, akkor ez szociális támogatás igényléséhez is felhasználható, további teendőd nincs (csak jelentkezéskor azt a lehetőséget is jelöld be). Ha netán mégsem részesülsz férőhelyben, akkor a pályázatok bemutatása szeptemberben történik, de a pontos időpontokról tájékoztatunk.

A Gépészmérnöki Karról alapvetően a Kármán Tódor Kollégiumba vagy a Vásárhelyi Pál Kollégiumba nyerhetsz férőhelyet.

Elsőévesként kétféle módon lehet kollégiumba kerülni: felvételi pontszám vagy szociális pontszám alapján. Erről bővebben a Kollégium pont alatt olvashatsz.

Függetlenül attól, hogy milyen alapon kerültél be a kollégiumba, a felvételi pontszámok alapján történik az intézmény kiválasztása. 

A kollégiumi felvételi eredmények a Gólyatáborban derülnek ki, ahol személyesen kerül sor a szobafoglalásra. 

Amennyiben nem veszel részt a Gólyatáborban, e-mailben is van lehetőséged szobát foglalni.

 

A regisztrációs hét folyamán sok ismeretterjesztő, ismerkedős és szórakoztató programmal is készülünk nektek, melyek végén minden tekintetben felkészültnek tudhatjátok magatokat az műegyetemista élet rejtelmeiből! Így tehát invitálunk benneteket, gyertek velünk:

Vasárnap

Kollégiumi beköltözésre!

A kollégiumokban elhelyezést kapott elsőéves hallgatóink beköltözését tankörvezetőik, a Gépészkari Hallgatói Képviselet (GHK) és a Kari Rendezvény Bizottság (KRB) tagjai segítik.

Beköltözős Old's-ra!

A Kármán Tódor Kollégium alagsorában található (bárki által ingyenesen látogatható) gépész szórakozóhely ismét kinyitja kapuit az idei tanév első bulijára! Kihagyni bűn, részletek és akciók a Facebook eseménynél.

Kihagyni semmiképpen sem érdemes!

Hétfőtől péntekig

Campus bejárásra!

Tankörvezetőitek vezetésével megismerkedhettek a BME épületeivel, a fontosabb helyekkel, fogalmakkal, egyetemi termek megtalálásának trükkjeivel, és így tovább. Mindenképpen javasolt a részvétel!

Beiratkozni!

A beiratkozás mindenkinek kötelező aki el szeretné kezdeni a képzését, de bármilyen probléma esetén keressetek minket bizalommal, igyekszünk segíteni!

Megismerni a budapesti éjszakai életet!

Ezen program keretein belül igyekszünk nektek szervezetten bemutatni, hova is érdemes ellátogatni esténként az egyetem környékén, tartsatok velünk!

Tárgyat felvenni!

A félévkezdés beiratkozás utáni legfontosabb eseménye, ahol megpróbáljuk megismertetni a NEPTUN tanulmányi rendszer működését és a tárgyfelvétel menetét. Ráadásul figyelünk rá, hogy igazán király órarended lehessen, együtt azokkal akiket már megismerhettél a tankörödben!

Figyelmeztetés! Erősen ajánlott eddig várni a tárgyfelvétel és a NEPTUN egyéb funkciói használatának elkezdésével, mivel alaposabb ismeretek nélkül akár komoly problémákat is könnyen okozhattok pár kattintással!

Gólyahajóra!

Szerettél volna egy 1000 fős hajóval átutazni a Duna összes budapesti hídja alatt a sötétben, és megcsodálni a kivilágított várost? Eközben még buliznál is egyet a barátaiddal, plusz néhány kar hallgatóival közösen hajnalig? Vár téged a BME Gólyahajó idén is.

Városvetélkedőre!

Az egyik napon ebéd után bevesszük a várost! Mindenkit várunk egy délutáni ügyességi csapatjátékra több állomáson, elszórva a városban. Utánozhatatlan hangulat, felejthetetlen sztorik, remek ismerkedési lehetőség!

Nyitó Old's-ba!

Csütörtök este ismét kinyílik a kerület legnépszerűbb szórakozóhelye a Kollégium aljában, a belépés bárkinek ingyenes egész este!

Évnyitóra!

A kar hivatalos évnyitójára várunk szeretettel minden kedves elsőéves hallgatót, melynek időpontja péntek.

Várunk mindannyiótokat szeretettel a regisztrációs héten!

GHK

Informatikai segédlet

Laptop vásárlási segédlet

 

Tanulmányi kérdések

A tanulmánnyal kapcsolatos GYIK-et itt érheted el: Tanulmányi GYIK

Kollégiumi kérdések

A kollégiummal kapcsolatos GYIK-et itt érheted el: Koli GYIK

Szociális pályázattal kapcsolatos kérdések

A pályázat során nem határozunk meg minimum értéket, a határt a jelentkezett hallgatók pontszáma befolyásolja.

A pontozási rendszert a TJSZ 3. számú melléklete tartalmazza, melyet megtalálsz a szoc.sc.bme.hu/letoltesek oldalon.

Amennyiben az adott képzési szinten (BSc/MSc) az első aktív félévedet kezded meg, eléred az afélévi szociális támogatás elnyeréséhez tartozó minimum pontot, valamint a pályázatod alapján valamely rászorultsági kategóriába tartozol.

Elfogadható, ha a pályázathoz csatolod az ott élő személyek lakcímkártyáját, valamint a lakcímkártyáról szóló nyilatkozatot.

Az előző munkáltatójának is kötelessége kiállítani erről igazolást. Abban az esetben, ha a munkabér átutalással került jóváírásra, a megfelelő hónapokról szóló bankszámla kivonatot is elfogadjuk.

Nem, ebben az esetben a NAV megtagadja az igazolást kiállítását és erről ad egy határozatot, amelyet csatolnod kell a pályázatodhoz.

A nem magyar nyelvű igazolásokról szükséges fordítást hoznod, de nem kell hivatalosnak lennie, csinálhatod sajátkezűleg is.

Nem fogadható el, ebben az esetben egy két tanú előtt tett nyilatkozatot kell feltölteni, amelyben részletezve van, hogy miért nem tudja az iskola kiállítani az igazolást. 

Eltartónak minősül az öneltartó pályázó, a csaláfenntartó és minden a háztartásban élő személy, aki nem eltartott.

Eltartottnak, ezen belül tanuló eltartottnak minősül az a személy, aki a pályázat által vizsgált időszak kezdetéig (2016. január 1.) még nem töltötte be a 25. életévét, és

 • még nem iskoláskorú gyermek, vagy
 • nappali munkarendű közoktatásban vesz részt, vagy
 • felsőoktatásban, nappali aktív státuszban vesz részt (doktorandusz státusz nem számít ide), vagy
 • nappali munkarendű OKJ képzésben vesz részt.

Eltartottnak, ezen belül nem tanuló eltartottnak minősül az a személy, aki

 • súlyos fogyatékkal vagy tartós betegséggel él, vagy
 • ápolási díjat folyósítanak utána, vagy
 • aki gyámság/gondnokság alatt áll.

Egyéb kérdések

További cikkeink...

               kontur logo

Elérhetőségeink

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Gépészkari Hallgatói Képviselet

Cím:
1111 Budapest, Irinyi József utca 1-17.

Telefon (hétköznap 16:00 - 20:00):
Általános ügyekkel kapcsolatban:
+36 20 / 224 - 4139

Ügyelet

Szorgalmi és vizsgaidőszakban

Hétfő           18:00-19:00
Kedd            19:00-20:00
Szerda         18:00-19:00
Csütörtök    16:00-17:00

Kapcsolat

Általános ügyek
info@ghk.bme.hu

Tanulmányi ügyek
tanulmanyi@ghk.bme.hu

Kollégiumi ügyek
kollegium@ghk.bme.hu

Szociális ügyek
szoc@ghk.bme.hu

Ösztöndíjakkal kapcsolatos ügyek
osztondij@ghk.bme.hu