A nyári kollégiumi pályázattal kapcsolatos információk elérhetők a HSZI honlapján.

Jelentkezni a KEFIR felületen tudtok.
A pályázat leadási határideje: június 18. 12:59
Kiegészítések:
•    A részlegesen feltöltött szobákkal kapcsolatban nem szükséges előre egyeztetni és nem kell majd érte extra díjat fizetni sem. A járványra való tekintettel a lehető legkevesebb szoba összevonása fog történni.
•    Külsős szobatárs esetén Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre szükséges az igényt megírni. Az űrlapon szereplő június 9-ei határidővel ellentétben, június 17. 23:59-ig szükséges az igényt jelezni.

A Kármán Tódor Kollégiumba érkező postai küldemények átvételével kapcsolatban a KEFIR hírek oldalon tájékozódhattok.

Postai küldemény kollégiumba érkezésekor minden esetben értesítésre kerül a levél címzettje KEFIR e-mail-en keresztül. Az értesítő e-mail bekerülhet a spam levelek közé, illetve a KEFIR levelekről leiratkozott személyek nem kapják meg az e-mailt. A küldött értesítő üzenet minden esetben megtalálható a KEFIR>Profilom>Küldött e-mailek menüben.

Elérhető a tavaszi félévre a KTK Költözési Irányelvek kivonatai költözési csoportokra osztva!
 

Átköltözés BME kollégiumokból a Kármán Tódor Kollégiumba

Beköltözés a Kármán Tódor Kollégiumba

Őszi szobában maradás a Kármán Tódor Kollégiumban

 

A költözési időpontra jelentkezés elérhető a KEFIR-ben az "Időpontra jelentkezés" fül alatt. Kérünk mindenkit, hogy jelentkezés előtt figyelmesen olvassa el az irányelveket. Időpontra jelentkezni az időpontot megelőző nap 21:00 óráig van lehetőség.

Legyetek különös tekintettel továbbá arra, hogy szobába első vagy nem első beköltöző csoportba tartoztok. 

  • Első beköltözőnek számít az a Hallgató, aki olyan szobába költözik be, ahol nem lakik bent még a szobatársa.
  • Nem első költözőnek számít az a Hallgató, akinek a szobatársa már beköltözött a szobába.

Szobába első beköltözőknek csak munkaidőben (8-16 óra között) van lehetősége beköltözni, mivel karbantartói jelenlét szükséges a szoba átvételéhez.

Az előző hírünkben részletesen beszámoltunk a költözés részleteiről.

Fontos, hogy a beköltözés előtt részletesen olvassátok át a GHK weboldalán található költözési 1x1-et, valamint a GYIK oldalon is sok előzetesen felmerülő kérdésre választ találhattok.

A teljes Költözési Irányelvek dokumentum itt érhető el.

Felmerülő kérdés esetén keresstek bennünket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, illetve a saját Kari Hallgatói Képviseleteteket.

A 2020/21 tavaszi félév kollégiumi pályázat végleges eredménye elérhető a KEFIR-ben.

A végleges eredménnyel szemben jogorvoslattal élni a hamarosan megjelenő Neptun kérvényben lehet.

Felmerülő kérdés esetén keressetek bennünket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A tavaszi félévre elérhető az előzetes kollégiumi eredmény a KEFIR-ben.

Az előzetes eredmény ellen felszólalni az aktuális Kollégiumi Felvételi Szabályzat és Kollégiumi Felvételi Pályázat szerint van lehetőség a KEFIR-ben 2021. február 07. 23:59-ig. 

A rektori lakhatási kérvény leadásának határideje 2021. február 08. 23:59 a Neptunban. 

A KTK szobafoglalása a szokásos módon, a kolireg rendszerben fog történni, február 07. (vasárnap) 18:00 és február 08. 12:00 között. Azonban a jelenlegi helyzetben csak a rektori lakhatási engedéllyel rendelkezők költözhetnek be a kollégiumba.
A KTK szobabeosztása tehát most fog elkészülni az előzetes eredmény alapján felvett hallgatók részvételével és egy esetleges teljes nyitáskor életbe is lép. A rektori lakhatási engedéllyel beköltözők ezen szobafoglalás során kapott szobájukba költözhetnek be.

A szobafoglalás menetéről és részleteiről a GHK GYIK oldalon olvashattok.

Felmerülő kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Elindult a kollégiumi jelentkezés a tavaszi időszakra!
A 2020/21. tanév tavaszi félévtől érvényes Kollégiumi Felvételi Szabályzat és a félévre szóló Felvételi Pályázati felhívás megtekinthető az alábbi linkekre kattintva.

Kollégiumi Felvételi Szabályzat - 2020/21. tavasz

Kollégiumi Felvételi Pályázat - 2020/21. tavasz

A pályázat kitölthető a KEFIR-ben.

Jelentkezési időszak: 2021. január 28. 18:00 - február 02. (kedd) 23:59.

A Kármán Tódor Kollégiumban történő költözések szabályai a Költözési Irányelvekben olvashatók. Itt megtalálható a teljes dokumentum. A költözési időpontra elektronikus jelentkezés a Kefirben hamarosan elérhető.

Költözési irányelvek

Egyéb kollégiumokban az illetékes kari hallgatói képviseletek tájékoztatása alapján kell költözni.

A költözéshez további segítség található a kollégiumi GYIK-ben és a költözési 1x1-ben.

KEFIR-ben a GPK felhasználók számára elérhető a 2020/21. tanév őszi félévre vonatkozó elsőféléves és felsőbbéves pályázat végleges eredménye.
Az eredménnyel szemben jogorvoslattal élni az aktuális Kollégiumi Felvételi Szabályzat és Kollégiumi Felvételi Pályázat szerint, a hamarosan megjelenő Neptun kérvénnyel van lehetőség. Utólagos jelentkezésre a KEFIR-ben van lehetőség.

KEFIR-ben a GPK felhasználók számára elérhető a 2020/21. tanév őszi félévre vonatkozó elsőféléves és felsőbbéves pályázat előzetes eredménye.
Felszólalni az aktuális Kollégiumi Felvételi Szabályzat és Kollégiumi Felvételi Pályázat szerint van lehetőség a KEFIR-ben 2020. augusztus 23. 23:59-ig. Utólagos jelentkezésre szintén a KEFIR-ben van lehetőség.

További cikkeink...

Alkategóriák

               kontur logo