A Szavazási Bizottság összeszámolta a szavazatokat, amely alapján a következő eredmény született a Szociális pályázat bírálók szavazásán. A Szavazás minden jelölt esetén érvényes és eredményes volt. A Szavazás során minden jelölt megbízatást nyert a szociális pályázatok bírálására.

A Szavazás jegyzőkönyve itt elérhető el: Jegyzőkönyv

Közeleg a GHK 2018. évi Tisztújítása, a képviselői jelentkezés határideje 2018. szeptember 13. (csütörtök) 23:59. Ezzel kapcsolatban szeretnénk Nektek kifejteni, hogy miért is érdemes HK-snak lenni, mivel jár a képviselői lét, mire számíthat az, aki jelentkezik és megszavazzák.

A Képviselet tagjaként olyan képességeket lehet elsajátítani, amire az Egyetem nem ad lehetőséget. Csapatban kell dolgoznod szinte egész évben, egy-egy bizottság, projekt vezetőjeként koordinálnod kell a csapatodat. Olyan vezetési és szervezési skillekbe lehet szinte észrevétlenül beletanulni, amire a munka világában, ha előbb-utóbb vezetőként akarsz dolgozni, nagy szükséged lesz, és a legtöbb velünk egyidős majd csak a munkahelyén, hosszú évek alatt fog megtanulni.

További információk, előnyök, feladatok, kötelességek a Bővebben után.

Bővebben...

Egy kerekasztal beszélgetésre invitálunk Titeket, ahol a képviselői létről, munkáról fogunk nektek röviden mesélni. Ezt követően pedig feltehetitek kérdéseiteket, javaslatokat tehettek a rendszer működésével kapcsolatban.Találkozunk a Kármán Koli aulájában ma (kedden) 18:00-kor.

               kontur logo