Rendezvény

 A SLIP - Gépészkari Napok a gépészkar egyik legrégebbi rendezvénye. A hagyományosan tavaszi félév 11. hetében megrendezésre kerülő eseményen a hallgatók négy napig megszabadulhatnak az egyetem és számonkérések világából, és önfeledten szórakozhatnak baráti társaságukkal.

A napok során lehetőségük van a hallgatóknak, hogy jelentkezzenek egy egész héten át tartó csapatversenybe, ahol a 10-12 csapat közel 350 résztvevője megmérettetheti tudását szakmai, ügyességi és csapatépítő feladatokban, hogy a végén kiderüljön, melyik csapat a legrátermettebb.

A hét részét képezi a szakmai nap, ahol különböző szponzoroknak és cégeknek nyílik lehetősége, hogy kiállítsanak egy standot, ahol bemutatkozhatnak a jövő mérnökeinek, és feladatot adhatnak nekik, hogy ezzel is minél színesebbé tegyék a versenyt.

Esténként a zenekarok koncertjein közel 1000 fő szokott részt venni. Igyekszünk minél szélesebb zenei kínálatot nyújtani –  az utóbbi évek fellépői között szerepelt többek között a Groovehouse, az UFO, a Hundred Sins és Krúbi.

További információkat megtaláljátok:

Fotó gyűjtemény: https://foto.ktk.bme.hu/portfolio/category/slip/

 

 

               kontur logo