Gólya

A regisztrációs hét folyamán sok ismeretterjesztő, ismerkedős és szórakoztató programmal is készülünk nektek, melyek végén minden tekintetben felkészültnek tudhatjátok magatokat az műegyetemista élet rejtelmeiből! Így tehát invitálunk benneteket, gyertek velünk:

Vasárnap (09.01.)


Kollégiumi beköltözésre!
A kollégiumokban elhelyezést kapott elsőéves hallgatóink beköltözését tankörvezetőik, a Hallgatói Képviselet (HK) és a Kari Rendezvény Bizottság (KRB) tagjai segítik.

Bekölözős Old's-ra!
A Kármán Tódor Kollégium alagsorában található (bárki által ingyenesen látogatható) gépész szórakozóhely ismét kinyitja kapuit az idei tanév első bulijára! Kihagyni bűn, részletek és akciók: https://www.facebook.com/events/2723946980949730/
Kihagyni semmiképpen sem érdemes!

Hétfőn (09.02.)


Campus bejárásra!
Tankörvezetőitek vezetésével megismerkedhettek a BME épületeivel, a fontosabb helyekkel, fogalmakkal, egyetemi termek megtalálásának trükkjeivel, és így tovább. Mindenképpen javasolt a részvétel!

Kedd (09.03.)
 
Beiratkozni!
Kedden délután 14-től van a beiratkozás, ez mindenkinek kötelező aki el szeretné kezdeni a képzését, de bármilyen probléma esetén keressetek minket bizalommal, igyekszünk segíteni!
 

Megismerni a budapesti éjszakai életet!
Kedden 18:00-tól kezdődően igyekszünk nektek szervezetten bemutatni, hova is érdemes ellátogatni esténként az egyetem környékén, tartsatok velünk!

Szerda (09.04.)


Tárgyat felvenni!
A félévkezdés beiratkozás utáni legfontosabb eseménye, melyre 12-től kerül sor, ahol megpróbáljuk megismertetni a NEPTUN tanulmányi rendszer működését és a tárgyfelvétel menetét. Ráadásul figyelünk rá, hogy igazán király órarended lehessen, együtt azokkal akiket már megismerhettél a tankörödben!

Figyelmeztetés! Erősen ajánlott eddig várni a tárgyfelvétel és a NEPTUN egyéb funkciói használatának elkezdésével, mivel alaposabb ismeretek nélkül akár komoly problémákat is könnyen okozhattok pár kattintással!

Gólyahajóra!
Szerettél volna egy 1000 fős hajóval átutazni a Duna összes budapesti hídja alatt a sötétben, és megcsodálni a kivilágított várost? Eközben még buliznál is egyet a barátaiddal, plusz 4 másik kar hallgatóival közösen hajnalig? Vár téged a BME Gólyahajó idén is.

Csütörtök (09.05.)


Városvetélkedőre!
Csütörtökön ebéd után bevesszük a várost! Mindenkit várunk egy délutáni ügyességi csapatjátékra több állomáson, elszórva a városban. Utánozhatatlan hangulat, felejthetetlen sztorik, remek ismerkedési lehetőség!

Nyitó Old's-ba!
Este ismét kinyílik a kerület legnépszerűbb szórakozóhelye a Kollégium aljában, a belépés bárkinek ingyenes egész este!

Péntek (09.06.)


Évnyitóra!
A kar hivatalos évnyitójára várunk szeretettel minden kedves elsőéves hallgatót!

 

Várunk mindannyiótokat szeretettel a regisztrációs héten!

GHK

               kontur logo