Gólya

A regisztrációs hét folyamán sok ismeretterjesztő, ismerkedős és szórakoztató programmal készülünk, melyek minden tekintetben felkészítenek a műegyetemista életre. Így hát gyertek velünk:

Kollégiumi beköltözésre!
A kollégiumokban elhelyezést kapott elsőéves hallgatóink beköltözését tankörvezetőik, a Gépészkari Hallgatói Képviselet (GHK) és a Kari Rendezvény Bizottság (KRB) tagjai segítik.

Beköltözős Old's-ra!
A Kármán Tódor Kollégium alagsorában található (bárki által ingyenesen látogatható) gépész szórakozóhely ismét kinyitja kapuit az idei tanév első bulijára! Kihagyni bűn, részleteket lásd a Facebook eseménynél!

Galéria: https://foto.ktk.bme.hu/portfolio/2022-08-28-bekoltozos-olds/

A Gólyák beköltözésére és a Beköltözős Old’s-ra regisztrációs hét előtti vasárnap kerül sor. Az azt követő héten is különböző programokkal segítjük a belerázódást az egyetemi létbe, ekkor is tartsatok velünk:

Campus bejárásra!
Tankörvezetőitek segítségével megismerkedhettek a BME épületeivel, a fontosabb helyekkel, fogalmakkal, egyetemi termek megtalálásának trükkjeivel, és így tovább. Mindenképpen javasolt a részvétel!

Beiratkozásra!
A beiratkozás kötelező a képzés elkezdéséhez, de bármilyen probléma esetén keressetek minket bizalommal, igyekszünk segíteni!

Megismerni a budapesti éjszakai életet!
Ezen program keretein belül igyekszünk nektek szervezetten bemutatni, hova érdemes ellátogatni esténként az egyetem környékén. 

Tárgyfelvételre!
A beiratkozás utáni legfontosabb eseménye a félévkezdéshez, ahol megpróbáljuk megismertetni a NEPTUN tanulmányi rendszer működését és a tárgyfelvétel menetét. Ráadásul figyelünk rá, hogy igazán király órarended lehessen, együtt azokkal, akiket már megismertél a tankörödben!

Figyelmeztetés! Erősen ajánlott eddig várni a tárgyfelvétel és a NEPTUN egyéb funkciói használatának elkezdésével, mivel alaposabb ismeretek nélkül akár komoly problémákat is könnyen okozhattok pár kattintással!

Gólyahajóra!
Szerettél volna egy 1000 fős hajóval átutazni a Duna összes budapesti hídja alatt a sötétben, és megcsodálni a kivilágított várost? Eközben még buliznál is egyet a barátaiddal ée más karok hallgatóival közösen hajnalig? Vár téged a BME Gólyahajó!

Galéria: https://foto.ktk.bme.hu/portfolio/2022-08-31-golyahajo/

Aftermovie: https://youtu.be/ZYATaRs9log

Városvetélkedőre!
Az egyik napon ebéd után bevesszük a várost! Mindenkit várunk egy délutáni ügyességi csapatvetélkedőre több állomáson, elszórva a városban. Utánozhatatlan hangulat, felejthetetlen sztorik, remek ismerkedési lehetőség!

Galéria: https://foto.ktk.bme.hu/portfolio/2022-09-01-varosvetelkedo/

Aftermovie: https://youtu.be/quXoJ6cmj18

Nyitó Old's-ba!
Csütörtök este ismét kinyílik a kerület legnépszerűbb szórakozóhelye a Kármán Tódor Kollégium aljában, a belépés bárkinek ingyenes egész este!
https://foto.ktk.bme.hu/portfolio/2022-09-01-nyitolds/

Évnyitóra!
A kar hivatalos évnyitója vár minden kedves elsőéves hallgatót a regisztrációs hét péntekén.

Várunk mindannyiótokat szeretettel a regisztrációs héten!

GHK és KRB

               kontur logo

Elérhetőségeink

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Gépészkari Hallgatói Képviselet

Cím:
1111 Budapest, Irinyi József utca 1-17.

Telefon (hétköznap 16:00 - 20:00):
Általános ügyek:
+36 30 / 759 4147

Szociális, kollégiumi ügyek:
+36 20 / 224 - 4139

Ügyelet

Szorgalmi időszakban

Hétfő

18:00-19:00

Kedd

18:00-19:00

Szerda

18:00-19:00

Csütörtök

16:00-17:00

Vizsgaidőszakban

Hétfő

18:00-19:00

Kedd

17:00-18:00

Szerda

18:00-19:00

Csütörtök

16:00-17:00

Kapcsolat

Általános ügyek
info@ghk.bme.hu

Tanulmányi ügyek
tanulmanyi@ghk.bme.hu

Kollégiumi ügyek
kollegium@ghk.bme.hu

Szociális ügyek
szoc@ghk.bme.hu

Ösztöndíjakkal kapcsolatos ügyek
osztondij@ghk.bme.hu

Nemzetközi ügyek
international@ghk.bme.hu