Képviselet

A Gépészkari Hallgatói Képviselet a HÖK ASZ 18.§ (6). pontja alapján Kari Hallgató Szavazást hirdet meg a Tanulmányi ösztöndíj osztási rendszer fejlesztésével kapcsolatban.

Szavazási bizottság

A Kari Hallgatói Szavazás lebonyolítását a Szavazási Bizottság végzi. A szavazással kapcsolatos észrevételekkel, kérdésekkel keresd a Szavazati Bizottságot és elnökét! A Szavazási Bizottság irodája: Egyetemi Hallgatói Képviselet 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3. K épület I. 61.

A bizottság tagjai:

Elnök:
Szász Zsolt (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A GPK dékánja által delegált oktató: 
Dr. Szabó Tibor (Dékáni Hivatal vezetője)

EHK delegált:
Zöllner Lili (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A GHK által felkért további tagok:
Agócs Norbert
Allacher Anna
Babai András
Beyer-Dóczy András
Bugyi Dániel
Facskó Vince
Fülöp Gergely János
Horváth Mátyás
Kelle Gergő
Kesjár Andor
Láng Dorottya
Lévai Imre
Madarász Tamás
Mihály Csilla
Németh Botond
Nemoda Milán
Nyilas Zoltán
Odus Máté
Papp Bercel
Peti Viola
Sándor Alexandra
Szász Zsolt
Szrogh Nóra
Tóth Dániel Csaba
Tóth Zoltán


Választói névjegyzék

A névjegyzék megtekintésére előzetesen egyeztetett időpontban a Szavazási Bizottság vezetőjénél van lehetőséged. Időpontot egyeztetni a fent megadott e-mail címen van lehetőséged. A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, az Egyetem tanulmányi rendszerének adatai alapján jelenleg gépészkari jogviszonnyal rendelkező hallgatók jogosultak a Szavazáson részt venni. Kérlek, hogy ellenőrizd Te is, benne vagy-e a névjegyzékben, ugyanis a hatályos BME HÖK Alapszabály szerint a Szavazást megelőző második napig lehet kifogást benyújtani a Szavazási Bizottság elnökéhez a névjegyzékbe vétellel kapcsolatban!


Fórum

A Gépészkari Hallgatói Képviselet a Hallgatói Önkormányzat Alapszabály 19. § szerinti Kari Hallgatói Fórumot hív össze, amelyre szeretettel várunk Titeket.

Időpontja: 2024. május 30. (csütörtök) 18:00

Helyszíne: K épület 51. terem (Aud.max.)

A Fórum célja, hogy tájékoztatást adjunk a a Tanulmányi ösztöndíjjal kapcsolatos hallgatói szavazás választási lehetőségeiről, és elősegítsük a tudatos részvételt a Hallgatói Szavazáson. A Fórum során bemutatjuk, hogy milyen tényezők okozzák a jelenlegi osztási rendszer egyenlőtlenségét, a lehetséges fejlesztési opciókat, vázoljuk az egyes opciók előnyeit, hátrányait. A GHK honlapján a következő napokban részletes leírást olvashattok majd a szavazási opciókról.

A fórum napirendje:

  1. Tájékoztatás a Tanulmányi ösztöndíjjal kapcsolatos hallgatói szavazás választási lehetőségeiről
  2. Hallgatói kérdések
  3. Egyebek

 

2024. május 30. (csütörtök) 18:00 AudMax

Fórum jegyzőkönyve


Szavazási időpontok és helyszínek

Szavazás: május 31. – június 6.

2024.05.31. 9:00-tól 2024.06.06. 21:00-ig elektronikus formában a NEPTUN rendszerben történik

 

Üdvözlettel:

Gépészkari Hallgatói Képviselet

 

               kontur logo