Választás

A Gépészkari Hallgatói Képviselet kari hallgatói szavazást hirdet további szociális bírálók megválasztásának céljából.

SZAVAZÁSI BIZOTTSÁG

A Kari Hallgatói Szavazás lebonyolítását a Szavazási Bizottság végzi. A szavazással kapcsolatos észrevételekkel, kérdésekkel keresd a Szavazati Bizottságot és elnökét! A Szavazási Bizottság irodája: Egyetemi Hallgatói Képviselet 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3. K épület I. 61.

A bizottság tagjai:

Elnök:

Agócs Norbert (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Karunk dékánja által delegált oktató:

Dr. Szabó Tibor (Dékáni Hivatal vezetője)

EHK delegált:

Antal Jázmin (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A GHK által felkért további tagok:

 

Beyer-Dóczy András

Facskó Vince

Fülöp Gergely János

Gulácsi Zsombor Lajos

Horváth Marcell

Horváth Mátyás

Kelle Gergő

Láng Dorottya

Lévai Imre

Lukács Bálint

Nemoda Milán

Nyilas Zoltán

Odus Máté

Pogácsás Panna

Szász Zsolt

Szilvási Márton

Tóth Dániel Csaba


VÁLASZTÓI NÉVJEGYZÉK

A névjegyzék megtekintésére előzetesen egyeztetett időpontban a Szavazási Bizottság elnökénél van lehetőséged. Időpontot egyeztetni a fent megadott e-mail címen lehet. A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, az Egyetem tanulmányi rendszerének adatai alapján jelenleg gépészkari jogviszonnyal rendelkező hallgatók jogosultak a Szavazáson részt venni. Kérlek, hogy ellenőrizd Te is, benne vagy-e a névjegyzékben, ugyanis a hatályos BME HÖK Alapszabály szerint a Szavazást megelőző második napig lehet kifogást benyújtani a Szavazási Bizottság elnökéhez a névjegyzékbe vétellel kapcsolatban!

FÓRUM IDŐPONTJA ÉS HELYSZÍNE

  1. november 28. (hétfő) 18:00 Kármán Tódor Kollégium Aula

SZAVAZÁSI IDŐPONTOK ÉS HELYSZÍNEK

november 28. – december 02.

2022.11.28. 20:00-tól 2022.12.02. 09:00-ig elektronikus formában a NEPTUN rendszerben

JELÖLÉS

A szavazásra, és ezzel szociális bírálónak jelentkezni az alábbi dokumentum kitöltésével lehet. A kitöltött jelölő lapot a Gépészkari Hallgatói Képviselet irodájában tudjátok leadni ügyelet időben, leadás határideje: 2022. november 17. 23:59.

Jelölő lap

 

               kontur logo