Választás

Elérkezett a GHK 2022. évi Tisztújítása, így Kari Hallgatói Szavazást tartunk. A Tisztújítás mellett a Szavazás dönt a GPK szociális pályázat bírálók személyéről. Ezzel kapcsolatosan az elkövetkező hetekben több fontos információt osztunk majd meg Veletek.

SZAVAZÁSI BIZOTTSÁG

A Kari Hallgatói Szavazás lebonyolítását a Szavazási Bizottság végzi. A szavazással kapcsolatos észrevételekkel, kérdésekkel keresd a Szavazati Bizottságot és elnökét! A Szavazási Bizottság irodája: Egyetemi Hallgatói Képviselet 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3. K épület I. 61.

A bizottság tagjai:

Elnök:

Richter Kristóf (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Karunk dékánja által delegált oktató

Dr. Szabó Tibor (Dékáni Hivatal vezetője)

EHK delegált:

Lénárt Adél (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A GPK HK által felkért további tagok:

Horváth Bence

Szentgróti Péter

VÁLASZTÓI NÉVJEGYZÉK

A névjegyzék megtekintésére előzetesen egyeztetett időpontban a Szavazási Bizottság vezetőjénél van lehetőséged. Időpontot egyeztetni a fent megadott e-mail címen van lehetőséged. A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, az Egyetem tanulmányi rendszerének adatai alapján jelenleg gépészkari jogviszonnyal rendelkező hallgatók jogosultak a Szavazáson részt venni. Kérlek, hogy ellenőrizd Te is, benne vagy-e a névjegyzékben, ugyanis a hatályos BME HÖK Alapszabály szerint a Szavazást megelőző második napig lehet kifogást benyújtani a Szavazási Bizottság elnökéhez a névjegyzékbe vétellel kapcsolatban!

(A névjegyzék megtekinthetősége már véget ért, bármilyen felmerült kérdéssel fordulj a Szavazási Bizottsághoz!)

FÓRUM IDŐPONTJA ÉS HELYSZÍNE

2022. szeptember 26. (hétfő) 18:00 AudMax

SZAVAZÁSI IDŐPONTOK ÉS HELYSZÍNEK

szeptember 26. – szeptember 30.

2022.09.26. 21:00-tól 2022.09.30. 09:00-ig elektronikus formában a NEPTUN rendszerben

               kontur logo