Választás

Elérkezett a GHK 2020. évi Tisztújítása, így Kari Hallgatói Szavazást tartunk. A Tisztújítás mellett a Szavazás dönt a GPK szociális pályázat bírálók személyéről. Ezzel kapcsolatosan az elkövetkező hetekben több fontos információt osztunk majd meg Veletek.

SZAVAZÁSI BIZOTTSÁG

A Kari Hallgatói Szavazás lebonyolítását a Szavazási Bizottság végzi. A szavazással kapcsolatos észrevételekkel, kérdésekkel keresd a Szavazati Bizottságot és elnökét. A Szavazási Bizottság irodája: Egyetemi Hallgatói Képviselet 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3. K épület I. 61.

A bizottság tagjai:

Elnök:

   Szénási András Szilárd (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Karunk dékánja által delegált oktató

   Dr. Szabó Tibor (Dékáni Hivatal vezetője)

EHK delegált:

   Dovicsin Péter (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A GPK HK által felkért további tagok:

   Farkas Bálint

   Geszner Levente

   Horváth Bence

   László Patrik

VÁLASZTÓI NÉVJEGYZÉK

A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, az Egyetem tanulmányi rendszerének adatai alapján jelenleg aktív státuszra bejelentkezett hallgatók jogosultak a Szavazáson részt venni, valamint a Szavazást megelőző második napig lehet kifogást benyújtani a Szavazási Bizottság elnökéhez a névjegyzékbe vétellel kapcsolatban!

 

FÓRUM IDŐPONTJA ÉS HELYSZÍNE

2020. szeptember 21. (hétfő) 18.00

Megvalósítása online fog megtörténni a Microsoft Teamsen keresztül, amihez a következő kóddal tudtok majd csatlakozni: yv61y8c 

SZAVAZÁSI IDŐPONTOK ÉS HELYSZÍNEK

2020. szeptember 21-28.:

2020.09.21. 21:00-tól 2020.09.28. 09:00-ig Online formában a Neptun rendszerben

               kontur logo