Rendszeres szociális ösztöndíj

Kiírásra kerültek a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatokhoz tartozó személyes bemutatási időpontok, amik 2023. január 25. és február 4. között kerülnek meghirdetésre és a MŰEPER felületén keresztül az Időpontok fül alatt lehet jelentkezni időpontra.

Az összefoglalt Időpontok ebben a dokumentumban is megtalálhatjátok.

Személyes bemutatás időpontok

A pályázás akkor sikeres, ha a MŰEPER felületébe feltöltött igazolások és dokumentumok a személyes bemutatáson is elfogadásra kerülnek.

Ezek alapján mindenkit megkérünk, hogy akinek " Előbírált, hiánytalan " státuszba fog kerülni a pályázata, az minél hamarabb jelenjen meg a személyes bemutatási időpontok egyikén, hogy az utolsó napok zsúfoltságát elkerülhessük.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy 2023. január 25. és január 31. között, valamint 2023. február 4-én csak és kizárólag " Előbírált, hiánytalan " státusszal lehet érkezni a személyes bemutatási időpontokra.

Továbbá van arra is lehetőség, hogy az " Előbírált, hiánytalan " státusztól eltérő bármilyen más státusszal csak és kizárólag 2023. február 1. és február 3. között időpontot lehet foglalni.

Amennyiben valaki nem jelenik meg az személyes bemutatási időpontok egyikén, úgy nem részesülhet szociális alapon kollégiumi férőhelyben, valamint szociális ösztöndíjban a 2022/23. tanév tavaszi félévére nézve.

A személyes bemutatás helyszíne: Kármán Tódor Kollégium - HK Tömb

                                                    1111 Budapest, Irinyi József utca 1-17

A személyes bemutatás határideje: 2023. február 4. 18:00

Jelenleg a pályázatok most is előbírálás alatt vannak, ezért kérünk titeket, hogy folyamatosan figyeljétek a rendszert.

Amennyiben bármilyen kérdésetek lenne, keressetek minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tematikus e-mail címünkön.