Ösztöndíj

A BME Gépészmérnöki Kar pályázatot hirdet a Gépészmérnök Hallgatói Ösztöndíj keretében BSc, MSc és PhD hallgatók részére középiskolai nyílt napokon, pályaorientációs napokon való részvételre. A pályázat célja olyan középiskolai látogatások támogatása, melyek keretében a pályázó a BME GPK képzéseit ismerteti és népszerűsíti középiskolás tanulók között.

Pályázati felhívás

Pályázati űrlap

A pályázat elnyeréséhez szükséges a Gépészkari Hallgatói Képviselet támogatása is. A támogatói levél kiállításának menete:

  1. A motivációs levelet, illetve a kitöltött támogatói levél sablont szükséges elküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre PDF formátumban.
  2. Az email tárgya a következő legyen: „Támogatói levél – DÁTUM”
  3. A dokumentumok leadásával együtt szükséges kitölteni a leadási űrlapot.

Leadási űrlap

A leadott dokumentumot a GHK elnöke átnézi és visszajelez a támogatói levéllel kapcsolatban néhány napon belül. A dokumentumot érdemes a határidő előtt 4-5 nappal leadni.

Bátorítunk mindenkit, hogy vegyen részt a Gépészmérnöki Kar népszerűsítésében!

Kérdés esetén keressetek minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

               kontur logo