Kollégium

A nyári kollégiumi pályázattal és elszállásolással kapcsolatos információk elérhetők a nyári hirdetményben a HSZI honlapján.

A nyári hirdetményben leírtak szerint BME hallgatóknak a KEFIR-ben kell pályázni, mindenki másnak e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, a preferált kollégium és adott esetben a kért szobatárs megjelölésével. Jelentkezni július 29. 12:01 órától augusztus 2. 23:59 óráig lehetséges.  
A nyári elhelyezési időszak augusztus 5-től augusztus 25.-e 14 óráig tart, augusztus 25-ét követően csak azon hallgatók maradhatnak a kollégiumokban, akik az őszi félévre a BME-n kollégiumi férőhelyet kaptak.  

Szobabeosztás:

KTK: A szokásostól eltérő módon történik. Akik a tavaszi félévben a 2, 4, 6, 7. emeleten laktak előjogot élveznek a tavaszi szobájukra, amennyiben ezt a pályázatukban kérték. A többi pályázó a KEFIR-ben leadott pályázatban megjelölt preferencia alapján kerül beosztásra, a fent említett szintekre a GHK által. A többi szinten nincs lehetőség beköltözésre a nyári időszak alatt.

VPK: A szobabeosztást az ÉMK HK végzi, a KEFIR pályázatban megadott információk alapján. A szobabeosztás eredményéről az érintett hallgatók a KEFIR-ben fognak értesülni.

               kontur logo