Kari BME és Szakmai ösztöndíj

Az elmúlt időszakban a két ösztöndíj pályázat összevonásra került, azaz innentől kezdve nem lesz lehetséges a Szakmai ösztöndíjra pályázni, csak KBME-re. Viszont az összevonás során arra törekedtünk, hogy ne változzon meg semmi az eddigi félévekhez képest, így átalakítottuk a KBME ösztöndíj pályázati kiírását. A változásokat az alábbiakban szeretnénk összefoglalni számotokra:

  • Innentől kezdve két kategóriában lehet az ösztöndíjat elnyerni. Ez a két kategória a „Kiemelt Kari BME ösztöndíj” és a „Szakmai ösztöndíj”.
    • A „Kiemelt Kari BME ösztöndíj” kategória felel meg az eddigi KBME ösztöndíjnak, azaz ennek feltétele a beszámolási időszakban teljesített 25 mintatantervi kredit és 4,00-ás KKI
    • A „Szakmai ösztöndíj” kategória felel meg az eddigi Szakmai ösztöndíjnak, azaz ennek nincsen semmilyen tanulmányi feltétele
    • Azaz a KBME ösztöndíj tanulmányi feltételei eltörlése kerültek, így bárki elnyerheti ezt az ösztöndíjat, még a gólyák is. A tanulmányi feltétel innentől kezdve csak a „Kiemelt Kari BME ösztöndíj” kategóriához tartozik.
  • Új értékelhető tevékenységet vezettünk be: Oktatási segédanyag készítése
  • A pályázati kiírást átformáztuk és helyenként pontosítottuk a könnyebb és átláthatóbb pályázás érdekében

A részletes információk megtalálhatóak a KBME ösztöndíj új pályázati kiírásában:
új pályázati kiírás

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, keress minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

               kontur logo