Elindult a felsőbbéves kollégiumi jelentkezés a 2024/25 őszi félévére vonatkozóan, amelyre KEFIR-en az űrlapoknál tudtok jelentkezni. A form első oldalon olvashatjátok el a részletes információkat a jelentkezéssel kapcsolatban. 

Jelentkezési határidő: 2024. július 28. 23:59

A Kollégiumi Felvételi Pályázatot és a Kollégiumi Felvételi Szabályzatot az alábbi linkekre kattintva érhetitek el:

Pályázat

Szabályzat

Kérdés esetén keressetek minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy elindult a kollégiumi jelentkezés a 2024. nyári időszakra vonatkozóan, melyre a KEFIR-ben űrlap formájában tudtok jelentkezni.
A form első oldalán részletes információkat olvashattok a jelentkezésről és több hasznos linket is megtalálhattok a térítési díjakról.

Ha közvetlenül szeretnétek elérni a kapcsolódó dokumentumokat, akkor ezen a linken minden hasznos információt megtaláltok.

Jelentkezési határidő: 2024. június 9. 23:59

A NEPTUN rendszerben elérhető és leadható a 901-es KBM Kollégiumi Bentlakási Megállapodás nevezetű kérvény (Ügyintézés Kérvények menüpont).

Kérünk minden kollégistát, hogy fogadja el, mivel ez a kollégiumban bentlakás feltétele.

A kérvény leadási határideje 2024. március 17. (vasárnap) 23:59.

Az utólagos jelentkezés február 07. 12:00-kor vált elérhetővé KEFIR-en.

Aki a rendes kollégiumi felvételi eljárás során nem adott le kollégiumi férőhelyre vonatkozó pályázatot, utólagos jelentkezést nyújthat be. Az utólagosan jelentkező hallgatók közös várólistára kerülnek, és abban az esetben vehetők fel, ha a rendes felvételi eljárás során kialakult várólista az összes karon elfogyott.

A jelentkezők a jelentkezési sorrend alapján részesülhetnek kollégiumi férőhelyben.

Amennyiben kérdésetek merülne fel, nyugodtan keressetek minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Elérhető a 2023/24 tanév tavaszi félévére vonatkozó előzetes kollégiumi férőhely pályázat eredménye.

GPK – Bsc/Msc elsőféléves kollégiumi férőhely pályázat előzetes eredménye 2023/24/2

GPK – Felsőbbéves kollégiumi férőhelypályázat előzetes eredménye 2023/24/2

Az előzetes eredmény ellen felszólalni a megfelelő KEFIR űrlap leadásával lehetséges 2024. február 4. (vasárnap) 20:00-ig.

KTK szobafoglalás: Akik az előzetes eredményben a KTK-ba nyertek férőhelyet a szobafoglaló rendszerben tudnak szobát foglalni február 3-án (szombat) 12:00 és 21:00 között. Előzetesen mindenképpen érdemes ellenőrzni, hogy be tudsz-e jelentkezni a rendszerbe. A szakkollégiumi tagoknak hirdetett 8. emeleti szobafoglalásra az erre igényt tartóknak február 3-án 10:00 és 11:00 között lesz. További információk elérhetőek a szobafoglaló rendszeren.

A végleges eredmény február 5. (hétfő) 18:00-kor lesz elérhető.

A költözéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak a KEFIR-ben. Kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A Kármán Tódor Kollégiumban a Plakát elhelyezési rendnek megfelelően van lehetőség plakátokat kihelyezni. A kihelyezendő plakátokra szükséges pecséteket a GHK irodában, ügyeleti időben lehet kérni, a külsős plakátok esetén az engedélyhez e-mailes egyeztetés szükséges. A plakátok kihelyezését a hirdetőnek kell elvégeznie.
A gépész hallgatókat érintő hirdetmények esetén a Vásárhelyi Pál Kollégiumban is van lehetőség plakátok kihelyezésére, ennek engedélyezését az ÉMK hallgatói szervezete végzi.

A hatályos kollégiumi plakátolási rend alább található:

Plakátolási rend

A Korrigált Kreditindex (röviden: KKI), az a tanulmányi átlag, amely alapján kiosztásra kerül a tanulmányi ösztöndíj, illetve ez az átlag számít bele a kollégiumi felvételi pontszámba is.

A TVSZ 231. § 31. alapján a KKI számítási módja:

kki

KKI számoló

Elindult a kollégiumi jelentkezés a 2023/24 tavaszi félévére vonatkozóan, amelyre KEFIR-en az űrlapoknál tudtok jelentkezni. A form első oldalon olvashatjátok el a részletes információkat a jelentkezéssel kapcsolatban.

A jelentkezési határidő: 2024. január 29. 23:59 (hétfő)

A Kollégiumi Felvételi Pályázatot és a Kollégiumi Felvételi Szabályzatot az alábbi linkekre kattintva érhetitek el:

Pályázat

Szabályzat

A költözéssel kapcsolatos információk elérhetőek az alábbi linken:

Költözési Irányelvek

Kérdés esetén keressetek minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

További cikkeink...

Alkategóriák

               kontur logo