Rendszeres szociális ösztöndíj

Kiírásra kerültek a Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatok a 2020/21. tanév tavaszi félévére vonatkozóan.
A kiírásokat, beszerzendő igazolásokat valamint a szükséges segédanyagokat megtaláljátok az Egyetemi Szociális Bizottság honlapján.
A pályázataitokat az előző félévektő eltérően, ebben a félévben a Neptun rendszerben tudjátok leadni, az Ügyintézés fül alatt, a Kérvények menüpontban eléritek a 907 Rendszeres szociális ösztöndíj és alaptámogatás néven, a szükséges igazolásokat kérvény mellékletként szükséges hiánytalanul feltölteni és határidőig elektronikusan leadni.

Határidők:

  • Szociális alapú kollégiumi férőhely igénylés leadási határidő: 2021. január 27. 23:59
  • Szociális alapú kollégiumi férőhely igényléséhez hiánypótlási határidő: 2021. február 1. 23:59
  • Pályázat elektronikus leadása és a kapcsolódó igazolások feltöltése: 2021. február 11. 23:59
  • Pályázat hiánypótlási határideje: 2021. február 15. 23:59

Továbbá, szeretnénk felhívni a figyelmeteket pár fontos változásra:

  • Jövedelemszámításkor rendszeres jövedelem esetén az utolsó 3 hónap (2020. október 1. - december 31.) leigazolása szükséges
  • Jövedelemszámításkor a nem rendszeres jövedelem esetén az utolsó 1 év (2020. január 1. - december 31.) leigazolása szükséges
  • A korábbi ESZR által generált űrlapok helyett az Egyetemi Szociális Bizottság honlapjának "Pályázatok" füle alatt, a "Dokumentumok" menüpontjában található űrlapok és nyilatkozatok elektronikus kitöltése, majd aláírása és kérvény mellékletként való feltöltése szükséges (vállalkozói adatlap, őstermelői adatlap, elkülönülten adózó jövedelemről szóló nyilatkozat, közüzemi számla hiányáról szóló nyilatkozat).

Bármilyen kérdés esetén keressetek minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.