Hírek

A 2018. évben érkeztünk el a mesterképzési szakok második nagy felülvizsgálatához, melynek keretében szeretnénk megkérdezni a véleményeteket a képzések tartalmáról, szerkezetéről, minőségéről és az oktatással szemben támasztott elvárásaitokról.

Két felmérést indítunk útjára: az egyik az alapszakos tanulmányaik felén már túljutott hallgatókat célozza, ezt a ghk.bme.hu/msckerdoivbscnek linken keresztül érhetitek el. A másik a mesterképzést elvégzett, vagy szintén annak a félidején túl lévő hallgatókhoz szól, ezt a ghk.bme.hu/msckerdoiv linken keresztül érhetitek el.

Mondd el a véleményedet, hallasd a hangodat, és járulj hozzá ahhoz, hogy 2019. februárjától egy jobb és modernebb mesterképzés indulhasson el!

A kérdőív kitöltése anonim, de a NEPTUN kód megadásával (amit nem kapcsolunk össze a válaszokkal) közéleti ösztöndíjban részesülhetsz.

Az első oldalon megjelenő „Kitöltésjelszó” a NEPTUN kód (nagybetűkkel megadva), ha közéleti ösztöndíjban szeretnél részesülni a kitöltésben való részvételért. Ha nem kívánod a NEPTUN kódod megadni, akkor add meg az ANONIM szót kitöltésjelszóként.

Ha a kérdőívvel, annak kitöltésével kapcsolatban problémád merül fel vagy kérdésed van, írja meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Az üzenet tárgya mezőbe írd, hogy MSc2018.

               kontur logo