Erasmus

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy elindult a 2021 tavaszi félévre az Erasmus+ pótpályázati időszak. A pályázat keretein belül lehetőségetek nyílik egy, vagy akár több félévet is Európa neves egyetemein tanulni. A pótpályázat során csak a tavaszi félévre lehet pályázni.

Az Erasmus+ tanulmányi célú pályázattal kapcsoaltban minden információ részletesen megtalálható az Erasmus+ tanulmányi ösztöndíj weboldalán:

A rendes pályázathoz tartozó általunk összeállított általános tudnivalókat ezen a linkentaláljátok meg. Ez alapvetően a rendes pályázati időszakhoz lett összeállítva, de minden fontos információt tartalmaz a pótpályázathoz is. 

Az egyes országokban elérhető ösztöndíjak mértékét ezen a linken találjátok meg.

A pályázattal kapcsolatos fontos változások:

  • A pályázatot csak elektronikusan a Neptunon keresztül a 064-es kérvénnyel kell benyújtani. A megfelelő dokumentumokat PDF formátumú fájlként kell ehhez csatolni.
  • Minden pályázó esetében a Neptunban rögzített nyelvvizsga bizonyítvány(ok) lesz(nek) figyelembe véve, így fokozottan ügyeljetek arra, hogy időben felkerüljenek a Neptunba, amennyiben még nincsenek.

A pályázat leadási határideje: 2020. szeptember 13. 23:59.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen keresztül vagy előzetes egyeztetés alapján személyesen.

               kontur logo