Kölcsönző

HK ügyelet

Általános ügyelet:
kedd 19:00-20:00

Tanulmányi ügyelet:
a héten elmarad

Elérhetőség

1111 Budapest,

Irinyi József u. 1-17.

HÖK TÖMB

Tel.: 06-20-224-4139

(Telefonos ügyelet hétköznap 16-20 óra között)

ghk.ktk.bme.hu

Általános ügyek:
info@ghk.bme.hu

Tanulmányi ügyek:
tanulmanyi@ghk.bme.hu

Kollégiummal kapcsolatos ügyek:
kollegium@ghk.bme.hu

Szociális pályázattal kapcsolatos ügyek:
szoc@ghk.bme.hu

Ösztöndíjakkal kapcsolatos ügyek:
osztondij@ghk.bme.huFaulhaber

A Faulhaber a miniatűr és mikro motorok területén a technológiai élvonalba tartozó, innovatív vállalat. Azon piacok számára kínál hajtásmegoldásokat, amelyeken a pontosság és a megbízhatóság a döntő a legkisebb térrészekben. Hajtásmegoldásai a világon egyedülálló, az biztosít számára tartós sikert és egészséges növekedést.

Honlap

 

 

Schaeffler

A Schaeffler Vállalatcsoport Szombathelyen LuK tengelykapcsolók, Debrecenben FAG csapágyak gyártásával, Budapesten pedig INA és FAG termékek forgalmazásával, azok műszaki tanácsadásával foglalkozik. Három magyarországi telephelyén összesen több mint 4200 munkavállalót foglalkoztat.

Honlap

 

 

Prysmian

A Prysmian társaság Magyarországon erősáramú kábeleket, csupasz és szigetelt vezetékeket gyárt, mely termékek belföldi és külföldi értékesítésével a hazai és nemzetközi energetikai iparág kiszolgálása az elsődleges cél. A kisteleki kábelgyár főleg erősáramú vezetékeket gyárt rézvezetővel, valamint speciális jelző- és vezérlő kábeleket. A balassagyarmati kábelgyár termékpalettáján megtalálható a különböző energia kábelek és vezetékek széles választéka.

Honlap

 

 

Opel

Az Opel gyökerei több mint egy évszázadra nyúlnak vissza. Több mint 110 éve tekint magabiztosan a jövőbe, és minden energiáját arra fordítja, hogy Önnek még élvezetesebbé tegye a vezetést. Több mint 110 év szenvedélyes mérnöki teljesítményét sűríti új vezérelvük három szavába: „Wir leben Autos”.

Honlap

 

 

BorsodChem

A BorsodChem Zrt. Európa egyik piacvezető MDI, TDI, PVC és klóralkáli termék gyártója. Széles körben felhasznált, kiváló minőségű alapanyagokat biztosít számos iparág számára. 2011. február óta a Wanhua Industrial Group, a világ leggyorsabban növekvő poliuretán alapanyaggyártó és értékesítő vállalatcsoportjának tagja.

Honlap

 

 

Eurosolid

Az EuroSolid Kft. megalakulását az a cél vezérelte, hogy Magyarországon a legjobb minőségben segítse a gépészeti és terméktervezésben tevékenykedő cégeket, vállalkozásokat a SolidWorks 3D-s CAD rendszer alkalmazásán keresztül.

Tevékenységük a SolidWorks rendszerek képviseletében kiterjed a szakmai támogatásra, oktatásra, tervezési feladatok fel- és átvállalására, illetve különböző szakmai szoftveres vizsgálatokra.

Honlap

 

 

Euroform

Az Euroform a fröccsöntött műanyag alkatrészek gyártásához használt szerszámok egyik vezető fejlesztője és gyártója Európában, pl. a belső és külső járműalkatrészek, a hajtások vagy a motortér területén. Ügyfeleik közé tartoznak többek között autóipari, valamint élelmiszer- és csomagolóipari vállalatok.

Honlap

 

 

Caterpillar

A Caterpillar Magyarország Zrt. 1992. augusztus 17-én alakult. Tulajdonosa 100%-ban a svájci székhelyű Caterpillar Overseas S. A. (COSA). A világszerte több mint 70 ezer alkalmazottat foglalkoztató cégóriás központja az Amerikai Egyesült Államokban, Peoriában található. A vállalat gödöllői telephelyének fő tevékenységi körébe tartozik a Caterpillar földmunkagépek bizonyos hegesztett fémszerkezeteinek gyártása. Termékeik 99%-át exportálják, jelenleg elsősorban Belgiumba, Nagy-Britanniába, Hollandiába, Franciaországba és Németországba.

Honlap

 

 

Kirchoff Automotive

A Kirchoff Automotive vállalat az autóiparban használt fém alkatrészek – és a mai autókhoz való hibrid szerkezetek – fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik amióta csak léteznek autók. Egyéni alkatrészek gyártójából nemzetközileg elismert, alkatrészeket és üres karosszériákat forgalmazó vállalattá nőtték ki magukat.

Honlap

 

 

eCon Engineering

Az eCon Engineering Kft., mint egy multidiszciplináris mérnöki tanácsadó vállalkozás meghatározó tevékenységi köre a végeselemes analízissel támogatott fejlesztési együttműködés. A cégnél összegyűlt szakmai tapasztalatokra alapozva széleskörű végeselemes-fejlesztői mérnöki szolgáltatásokat kínál partnereik részére.

Emellett egyedi igények alapján saját tervezésû szerelõ automatákat, speciális célgépeket, robotcellákat, tesztereket szállít az autóipar és az elektronikai ipar részére.

Honlap

 

 

Flexlink

A FlexLink automatizált termékáramlási megoldásokat kínál, és fejlesztéseivel piacvezető a modern szállítópálya rendszerek terén, melyek a világ számos gyárában segítik elő a hatékony termelést, elsősorban az autó- és elektronikai ipar, valamint az egészségügyi és a napi fogyasztási cikkek gyártása terén.

Honlap

 

 

Kays

A Kays Kft. 2004-ben alakult meg, 100 %-os magyar családi tulajdonnal. Kezdetben műszaki műanyagok kereskedelmével és újrahasznosításával foglalkozott, 2009-ben vásárolta az első extrudert,  ma 3 db kétcsigás extruderen, 4500 to kapacitással dolgozik közel 30 munkatárssal. Elsősorban saját kompaundokat gyárt és bérmunkát végez. A cég gyártási know-how-ja egy ezen a területen több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező német céggel történő szoros együttműködésen alapul.

Honlap

 

 

Aktuál Bau

Az Aktuál Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft. meghatározó szereplője a magyar ipari, kereskedelmi és szolgáltató épületek fővállalkozói piacának. A vállakozás kezdetben könnyűszerkezetes és vasbeton vázas csarnokok generálkivitelezésével foglalkozott, mára már számos irodaház, szálloda, sportlétesítmény, valamint hagyományos technológiával készült épület is szerepel referenciáik között.

Honlap

 

GHK Tisztújítás

GHK jegyzetek

Az elkészült jegyzetek innen tölthetők le:

Anyagszerkezettan
Gép- és szerkezeti elemek
Gépgyártástechnológia
Matematika A2
VEM alapjai

Jelszóért érdeklődj az info@ghk.bme.hu
e-mail címen.

Közösségi hírcsatorna

A közösségi levelezőlistára itt tudtok le- és feliratkozni.

E-mail:

Pultozz az Egyetemen!

Rendezvényüzemeltetői állás

Hirdetés

Együttműködő partnereink